Ga naar de inhoud
Wat te doen?
Val di Sole Rafting op de Noce rivier

Krijg een adrenalinekick tijdens een avontuurlijke raftingtocht in Trentino

Roei, surf, heb plezier en probeer raften in de stroomversnellingen van de rivier de Noce in Val di Sole, die zijn oorsprong vindt in de hoge toppen van Cevedale, in het Stelvio Nationaal Park, en doorgaat tot in het hart van Trentino, waar u onze Rafting Center vindt!

Verken de tumultueuze wateren van de rivier de Noce in het pittoreske Val di Sole, een raftingervaring die je meeneemt op een avontuurlijke en onvergetelijke reis met Ursus Adventures! De rivier de Noce staat bekend om zijn spannende stroomversnellingen en ongerepte wateren, waardoor het een van de meest gewilde bestemmingen voor raften in Europa is. De Noce staat bekend als een van de meest spectaculaire rivieren in de Alpen en biedt een unieke combinatie van uitdagingen en adembenemende landschappen.

Gekenmerkt door snelstromende stukken en rustigere delen, is de Noce-rivier perfect voor elk avontuurniveau, van beginners tot experts. De pittoreske canyons, torenhoge rotswanden en dynamische stroomversnellingen zorgen voor een boeiende ervaring die je op een unieke manier met de natuur verbindt.

Met Ursus Adventures de stroomversnellingen van de Noce-rivier trotseren, is niet alleen een kans voor de sensatie van adrenaline, maar ook een kans om jezelf onder te dompelen in ongerepte landschappen en een authentieke band met de natuur te smeden. Onze ervaren instructeurs zorgen voor uw veiligheid, zodat u zich uitsluitend kunt concentreren op de buitengewone emoties die dit rivieravontuur te bieden heeft.

Boek uw rafting bij Ursus Adventures en laat u meeslepen door de magie van raften op de rivier de Noce. Ga met ons mee voor een ervaring die al je verwachtingen zal overtreffen en onvergetelijke emoties zal bieden langs de stroomversnellingen van deze iconische rivier. Deze buitengewone rivier is door National Geographic zelfs erkend als de beste rivier in Europa om te raften.

De Noce-rivier, geclassificeerd als een echt pareltje van de Alpen, biedt spannende stroomversnellingen, kristalhelder water en adembenemende natuurlijke landschappen. De prestigieuze titel van National Geographic getuigt van de ongeëvenaarde schoonheid en uitmuntendheid van deze locatie, waardoor het een bestemming is die raftliefhebbers absoluut moeten bezoeken.

Probeer een ongelooflijke raftingervaring onder begeleiding van een deskundige gids in een van de beste raftingcentra in Italië, in Ossana in Trentino. We geven je een wetsuit, zwemvest en helm, jij brengt alleen je aangeboren avontuurlijke geest en je verlangen om de ontembare kracht van de natuur te ervaren mee.

Kijk voor de mogelijkheden, prijzen en online boeken op de website van Ursus Adventures:


Ursus Adventures

Via di Sotto Pila 6

38026 Ossana (TN)


E-mail: info@ursusadventures.it

Tel.: 0039-0463636175

Tel.: 0039-3348468540
Terug naar de inhoud